Grote kans op werk in de techniek, metaal of bouw!

Ben/ken jij iemand met ervaring in de techniek, metaal of bouw bv. als monteur, projectleider of werkvoorbereider en wil je een stap zetten, opzij, vooruit of juist een stap terugzetten? En zie je door de bomen (lees vacatures) het bos niet meer? Wij kunnen je gegarandeerd helpen! We bespreken samen met jou wat er het beste bij jou past qua sfeer en werkzaamheden en benaderen dan gericht ons ruime netwerk. Hierin begeleiden we jou en geven je ook loopbaanadvies. De werkgevers in de installatiebranche waarderen onze bemiddeling vanwege onze ruime ervaring met duurzame plaatsingen en scherpe tarieven. Dit scheelt jou veel werk en kopzorgen, wij kunnen hierin snel schakelen en richten ons op duurzame banen.

Steeds vaker horen we dat er een enorm tekort aan technische vakkrachten is?
Ken jij iemand of heb je zelf interesse om te gaan werken in de techniek of bouw en zou je graag serieus willen onderzoeken welke mogelijkheden er zijn? Neem dan contact op met Metechnica voor een vrijblijvend gesprek met één van onze arbeidsmarktcoaches. Datzelfde geldt voor ervaren monteurs? Wil jij een nieuwe stap in je carrière zetten en wil je hierbij geholpen worden, neem dan ook contact op met Metechnica. Samen bekijken we welke (leer)werkmogelijkheden er zijn in jouw regio!

Moeilijk vervulbare vacature of outplacement!
Ook voor werkgevers geldt; heeft u een werknemer die een stap wil of moet zetten buiten uw organisatie…wij kunnen hier ook bij helpen! Informeer gerust naar de mogelijkheid van bemiddeling of outplacement door onze ervaren arbeidsmarktcoaches. Mail naar info@metechnica.nl of bel naar 040-7601340