Page content

Werkgevers

Metechnica-arbeidsmarktcoach-in-gesprek-met-7018
Bent u werkgever in de techniek en heeft u een (moeilijk vervulbare) vacature, of heeft u te maken met een afvloeiingsregeling? Metechnica ondersteunt ondernemers bij dergelijke processen.

Metechnica biedt hulp en ondersteuning voor het bij elkaar brengen van mensen op zoek naar een baan en uitstaande vacatures. Metechnica heeft zicht op werknemers die zich willen specialiseren, op werknemers die zich heroriënteren op de arbeidsmarkt en op werkzoekenden die nieuw zijn binnen diverse technische branches. Met Metechnica kunnen vacatures sneller en effectiever worden gevuld. Onze arbeidsmarktcoaches gaan voor u op zoek naar de juiste kandidaat.

Inspelen op de arbeidsmarkt in uw branche

Metechnica speelt landelijk in op regionale ontwikkelingen. Daarom voeren wij voor onze opdrachtgevers, per regio een vacaturescan uit. Ook uw bedrijf kan hiervoor worden benaderd. (Om)scholing kan een manier zijn om de juiste mensen op de juiste vacatures te plaatsen en nieuwe werknemers gericht in te zetten. De arbeidsmarkt is onderhevig aan nieuwe ontwikkelingen en technologische innovaties. In nauwe samenwerking met onder andere het UWV, gemeenten, Techniek Nederland, de NVKL en vakorganisaties wordt er ingespeeld op de ontwikkelingen binnen de technische branches, zoals digitalisering, duurzaamheid, vergrijzing en de renovatie-evolutie.

Begeleiding bij outplacement

Ook kan Metechnica benaderd worden wanneer werkgevers door (economische) omstandigheden of vanwege conflicten helaas moeten besluiten om afscheid te nemen van een medewerker. Dit proces kan mede door Metechnica begeleid worden. Een outplacementtraject is een op maat gesneden traject. Voor een succesvol outplacement traject zijn mensenkennis, kennis van de arbeidsmarkt en een gestructureerde, ontwikkelingsgerichte aanpak nodig. Daarom heeft uw organisatie baat bij ondersteuning door professionals van Metechnica.

Werving & selectie, opleiden, uitzenden & detacheren

Metechnica is expert in het begeleiden van werkzoekenden naar duurzame banen in de techniek, metaal of bouw. Wij doen dit met passie en aandacht. Het gaat niet alleen om het werven en selecteren van een kandidaat op competentie niveau maar ook om het te ontwikkelen talent van de kandidaat te matchen met uw organisatie. Dat is maatwerk en verder kijken. Zo kan specifieke opleiding, begeleiding en/of coaching nodig zijn. Als dat nodig is zetten wij alles op alles om dit te organiseren en (extern) te financieren. Kortom, wij doen er heel veel aan om mensen naar een duurzame baan te begeleiden.

In onze werkwijze staat het opleiden en begeleiden van de kandidaat centraal. Met de juiste begeleiding spreken wij de talenten van werkzoekenden aan zodat zij weer succesvol aan de slag kunnen. Wij nemen deze begeleiding op ons waardoor het voor werkgevers aantrekkelijker is om in zee te gaan met onze kandidaten. Mocht u in eerste instantie via een verloningsconstructie willen werken biedt Metechnica dit aan via haar partner MT Personeelspartner.

Meld uw vacature

Bent u werkgever en op zoek naar geschikte kandidaten? Meld dan kosteloos uw vacature(s) aan bij Metechnica.