Page content

Werkgevers

Metechnica-arbeidsmarktcoach-in-gesprek-met-7018Bent u werkgever in de techniek en heeft u een (moeilijk vervulbare) vacature, of heeft u te maken met een afvloeiingsregeling? Metechnica ondersteunt ondernemers bij dergelijke processen.

Metechnica biedt hulp en ondersteuning voor het bij elkaar brengen van mensen op zoek naar een baan en uitstaande vacatures. Metechnica heeft zicht op werknemers die zich willen specialiseren, op werknemers die zich herori├źnteren op de arbeidsmarkt en op werkzoekenden die nieuw zijn binnen diverse technische branches. Met Metechnica kunnen vacatures sneller en effectiever worden gevuld. Onze arbeidsmarktcoaches gaan voor u kosteloos op zoek naar de juiste kandidaat.

Inspelen op de arbeidsmarkt in uw branche

Metechnica speelt landelijk in op regionale ontwikkelingen. Daarom voeren wij voor onze opdrachtgevers, per regio een vacaturescan uit. Ook uw bedrijf kan hiervoor worden benaderd. Naast vacatures kunnen op deze manier ook de vacante BPV-plaatsen in kaart worden gebracht. (Om)scholing kan een manier zijn om de juiste mensen op de juiste vacatures te plaatsen en nieuwe werknemers gericht in te zetten.
De arbeidsmarkt is onderhevig aan nieuwe ontwikkelingen en technologische innovaties. In nauwe samenwerking met onder andere het UWV, Uneto VNI, de NVKL en vakorganisaties wordt er ingespeeld op de ontwikkelingen binnen de technische branches, zoals digitalisering, duurzaamheid, vergrijzing en de renovatie-evolutie.

Begeleiding bij afvloeiing

Ook kan Metechnica benaderd worden wanneer werkgevers door (economische) omstandigheden of vanwege conflicten werknemers moeten laten afvloeien. Dit proces kan mede vanuit een brancheorganisatie begeleid worden en het is dan ook raadzaam om dit tijdig aan het Metechnica te melden.

Meld uw vacature

Bent u werkgever binnen de technische branche en op zoek naar geschikte kandidaten? Meld dan kosteloos uw vacature(s) aan bij Metechnica.