Over Metechnica

Arbeidsmarkt- en bemiddelingsbureau Metechnica maakt branches dynamischer en toekomstbestendig!

'Iets met techniek, maar ik had geen idee waar ik moest beginnen!', totdat ik in contact kwam met mijn arbeidsmarktcoach van Metechnica.

- Matthijs succesvol geplaatst via Metechnica -

Samenwerking met branches!

Door middel van gerichte werving & selectie en scholing bereiden wij kandidaten voor om zo snel mogelijk direct inzetbaar te zijn in de bouw, metaal & techniek.


Metechnica richt zich binnen de bouw- en technische arbeidsmarkt op diensten voor werkzoekenden en werkgevers. Denk hierbij aan:

• Van werkzoekend naar werk • Van werk naar werk • Van vacature naar plaatsing • outplacement • detacheren & uitzenden

Wie is Metechnica en wat doen wij?

Metechnica is een landelijke opererend arbeidsmarkt- en bemiddelingsbureau. Met als doel de (technische) arbeidsmarkt, dynamischer en toekomstbestendig te maken.

De missie van Metechnica
Het op professionele wijze zorgvuldig bij elkaar brengen van de juiste werknemer bij de juiste werkgever. Hierbij staan talent, opleiding, ervaring, kennis, vertrouwen en respect centraal.

Onze visie, waar gaan we voor?
Metechnica wil het meest flexibele en toonaangevende professionele arbeidsbemiddelingsbureau zijn met specialisatie Metaal, Bouw & Techniek.

Strategie en doelstellingen
Metechnica waarborgt de continuïteit van uw organisatie door te zorgen dat nieuwe instroom van medewerkers up-to-date blijft. Kennis van de arbeidsmarkt is van groot belang om tijdig en flexibel in te spelen op vraag en aanbod. Metechnica is altijd op zoek naar talenvolle gemotiveerde kandidaten die een carrière in de techniek en/of de bouw ambiëren.

Eerlijke realistische en transparante benadering en werkwijze
Wij staan voor een persoonlijke en eerlijke benadering en nemen vragen van onze kandidaten en werkgevers serieus. Onze arbeidsmarktcoaches houden graag de lijnen kort en handelen transparant naar zowel werkgever als naar de (potentiële) werknemer.


Metechnica hanteert een eigen werkwijze. De kunst is om met de grootste zorg en plezier duurzaam de juiste kandidaat te matchen aan het juiste bedrijf. Rechtstreeks in dienst of eerst in de flexibele schil met als doel een duurzame relatie. Dat is onze ambitie!