Dankzij Metechnica is Benar onlangs succesvol gestart bij Veld Koeltechniek

Dankzij Metechnica is Benar onlangs succesvol gestart bij Veld Koeltechniek

Kandidaat van Metechnica Benar Bloemendal is onlangs succesvol gestart bij Veld Koeltechniek in Groenlo als medewerker meldkamer koeltechnische meldkamer. Stephanie, arbeidsmarktcoach van Metechnica is met hem in contact gekomen via Herbert Kerperien van Werkgevers Servicepunt Achterhoek (WSPA). Voor Stephanie voldoende aanleiding om hem uitgebreid te spreken. Tijdens het gesprek ging direct een belletje rinkelen. Met zijn motivatie, achtergrond en ervaring waren er genoeg redenen voor Stephanie om Benar voor te stellen bij Veld Koeltechniek. In de gedachte van Stephanie zou dat wel eens een goede match kunnen zijn.

Veld Koeltechniek: “wij kwamen in contact met Benar via Stephanie van Metechnica. Zij weet dat wij technische mensen vanaf mbo 3-niveau zoeken. In het geval van Benar was dat goed door Stephanie ingeschat omdat hij vroeger al ervaring had opgedaan als installatiemonteur. Toen bleek dat hij ook kennis had van software was de match richting de functie op de meldkamer snel gemaakt.”

Benar zegt over Stephanie: “Snel, efficiënt en doeltreffend”.

Na gesprekken met werkgever, overleg over de voortgang en een proefplaatsing heeft Benar nu een contract bij Veld gekregen. En daar zijn we trots op.

Over de schrijver
Reactie plaatsen