Samenwerkingspartners & projecten

Wij zijn trots op onze arbeidsmarktcoaches omdat zij landelijk ingezet worden vanwege hun specifieke aanpak en kennis!

Project: Je gaat 't pas zien......

Maak van zij-instromers geen uitstromers - een project van Switch naar Techniek, NXtv, CrossOver, Windesheim en Metechnica. Mogelijk gemaakt door Instituut GAK

De Beroepentuin Utrecht, ROC MN & Metechnica ronden succesvol EFRO-project af

De Beroepentuin, ROC Midden Nederland en Metechnica hebben een Europese subsidie (EFRO) toegekend gekregen.

De Beroepentuin is al jaren een succesvol arbeidsconcept in Utrecht. Zo hebben ze al honderden mensen – met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt – aan een baan in de techniek geholpen. Dat doen zij met onder meer met de inzet en hulp van onze arbeidsmarktcoach van Metechnica, Miranda Lof. Hun gezamenlijk doel? Het gat verkleinen tussen werkzoekende en werkplek. Dat is hard nodig, want bedrijven in deze sector kampen met enorme tekorten.

Naast de werkzoekenden profiteert de techniekmarkt ook van het werk van de Beroepentuin. Om deze markt te kunnen blijven ondersteunen, is een degelijk verdienmodel nodig. Dus introduceren ze ‘Vrienden van de Beroepentuin’: techniekbedrijven betalen een jaarlijkse bijdrage om iets terug te geven aan de Beroepentuin. Dat vragen wij ook aan het netwerk van bedrijven van Metechnica. Draag De Beroepentuin een warm hart toe! Klik op de button voor het hele bericht! Inmiddels geeft dankzij het ROC MN en Metechnica de Beroepentuin in Utrecht praktijkverklaringen af!

Metechnica biedt scherpe inleentarieven aan haar opdrachtgevers. Uitzenden en/of detachering was nog nooit zo interessant. Wij vertellen u daar graag meer over!

Kwalitatieve oplossingen voor uw flexschil

Op verzoek van werkgevers in de techniek en bouw, UWV of WSP, voert Metechnica diverse arbeidsmarktprojecten uit voor de instroom van ervaren vakkrachten en talentvolle nieuwe werknemers (zij-instromers) richting de techniek. Onze aanpak is dat kandidaten eerst een afgesproken periode op uitzend- of detacheringsbasis worden verloond. Voor werkgevers is Metechnica een betrouwbare partner die hierin kan faciliteren en waar nodig coaching en begeleiding biedt aan kandidaat en werkgever. De arbeidsmarktcoaches van Metechnica spelen hierin een essentiële rol. 

Metechnica is een jong en no-nonsense bedrijf dat op een creatieve wijze werkt aan flexibel personeel in de techniek, metaal & bouw. Door onze betrokken aanpak en korte lijnen kijken wij net even anders naar de markt om te komen tot de juiste oplossing. Daarbij zijn ontwikkeling/scholing en gezonde en fitte medewerkers ons uitgangspunt!
Wij werken landelijk met bevlogen arbeidsmarktcoaches om de match te maken tussen medewerker en organisatie. Zo werkt Metechnica niet met uren-gedreven intercedentes maar met arbeidsmarktcoaches. Zij adviseren werkgevers over instroom mogelijkheden en over flexibele dienstverlening zoals uitzenden & detacheren. Steeds meer werkgevers kiezen voor Metechnica. 

Voor de juridische en technische uitvoering van uitzenden & detacheren is MT Personeelspartner onze SNA-gecertificeerde uitvoerder.

Voor meer informatie bel 040-7601340 of mail Metechnica: info@metechnica.nl

Metechnica nu ook uw flexpartner

Detacheren

Uitzenden

Leren & werken

Instroomprojecten voor werkgevers

Geen uren-gedreven intercedent maar een arbeidsmarktcoach van Metechnica

Arbeidsmarktcoach Marjon over haar voormalig werk bij de Techniek Coalitie Limburg!

Metechnica zoekt voor werkgevers aankomend- en ervaren monteurs in Noord-Brabant, Utrecht, Amersfoort, Noord Holland, Achterhoek, Twente en de Stedendriehoek

Heb je interesse of zit jouw regio er niet bij bel: 040-7601340

Switch naar Techniek, regio Zwolle

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Switch naar Techniek Zwolle

Inzet arbeidsmarktcoach Stephanie van Benthem

Maak jij de switch naar een carrière in de techniek? Switch naar Techniek helpt jou de overstap te maken. En omdat dat best spannend kan zijn, geven we je advies, bijscholing én de juiste begeleiding.

Onze arbeidsmarktcoach Gert maakt deel uit van Switch naar Techniek

Servicepunt Techniek Noord
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Servicepunt Techniek Noord

Inzet arbeidsmarktcoach Callista de Vrij

Friesland, Groningen, Drenthe

SPT Noord ondersteunt werknemers in het vinden van hun baan en werkgevers bij het invullen van moeilijk vervulbare vacatures in de Metaal- , Elektro- & Installatietechniek.

Callista de Vrij van Metechnica helpt u graag verder.

Servicepunt Techniek Midden
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Servicepunt Techniek Midden

Inzet arbeidsmarktcoach Miranda Lof

Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek
Het SPT is hét aanspreekpunt voor al uw arbeidsmarkt- en werkgelegenheidsvraagstukken in de technische sectoren in Midden Nederland.

Miranda Lof van Metechnica helpt u graag verder.

ASTA Amsterdam

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Project ASTA Amsterdam

Inzet arbeidsmarktcoach Muriel Gemser

ASTA ondersteunt technische bedrijven in Amsterdam en Noord Holland bij hun zoektocht naar technisch talent en werkzoekenden bij het vinden van een baan in de techniek. 

Metechnica helpt u graag verder.


Werkgeversservicepunten

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

UWV & Gemeenten

Arbeidsmarktcoaches Metechnica

WSP in elke arbeidsmarktregio

Onze arbeidsmarktcoaches werken nauw samen en organiseren projecten met werkgevers, re-integratiebedrijven, de adviseurs werkgeversdienstverlening en arbeidsdeskundigen van UWV, gemeenten
en WSP.


Wij Techniek
The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Wij Techniek

Diverse arbeidsmarktcoaches actief in de regio

De arbeidsmarktcoaches van Metechnica werken in de verschillende regio's nauw samen met de adviseurs arbeidsmarkt van het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf (Wij Techniek) en het Servicepunt Teamwork van Wij Techniek.


OOM

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Opleiding, Ontwikkeling Metaal (OOM)

Projectleider impulsbudget zij-instroom

OOM – Opleidings- en ontwikkelfonds van de metaalbewerking

OOM is het scholingsadviesbureau van de sociale partners in de metaalbewerking. Metechnica draagt met haar expertise bij aan het realiseren van landelijke zij-instroom-projecten voor de metaalbewerkingsbranche.

Bouw & Infra

The content you add below will be added to a pop-up on the live version of your website.

Bouw & Infra

Arbeidsmarktcoaches

Jij gaat het maken!

Voor de bouw & infra (Jij gaat het maken...) leveren wij arbeidsmarktcoaches. Zij zijn continu bezig om talentvolle zij-instromers te koppelen aan de sector Bouw & Infra.
De arbeidsmarktcoaches van Metechnica worden gevraagd vanwege hun specifieke kennis van de arbeidsmarkt in hun regio. Zij maken deel uit van samenwerkingsverbanden tussen diverse werkgevers- en werknemersorganisaties in de techniek, metaal & bouw. En daar zijn wij trots op!