Metechnica beschikt over diverse vacatures voor onze opdrachtgevers.

Wij zijn altijd op zoek naar ervaren en beginnende monteurs

Het vooruitstrevende landelijk werkend arbeidsmarkt- en bemiddelingsbureau voor jouw toekomst in de techniek, metaal & bouw

Contact of meer informatie?

Bel: 040 - 760 13 40 of stuur een mail naar info@metechnica.nl

Werken via MT Personeelspartner is met begeleiding v/d arbeidsmarktcoaches van Metechnica

Wil jij werken in Eindhoven in de High Techsector? Metechnica heeft vacatures bij meerdere bedrijven!

Brainport zit op jou te wachten!

Handige kandidaten gezocht die liever werken dan studeren!

Gezocht aankomend bandenmonteurs trucks & landbouwvoertuigen

Gezocht bandenmonteurs , fleetcheckers en truck- landbouwmonteurs! 

Voor de locaties van Heuver Profile Apeldoorn, Enschede en Venlo zijn wij op zoek naar bandenmonteurs!

Wat zeggen ervaren bandenmonteurs over hun werk?

Volgens de bandenmonteurs die wij spraken bij Profile is de afwisseling en het regelmatig onderweg zijn het mooie van dit werk. Dit geeft een gevoel van vrijheid. Je werkt namelijk niet alleen in de werkplaats maar ook op locatie. Het ene moment vervangt de monteur bij een boerderij de banden van een groot landbouwvoertuig, daarna bij een transportbedrijf de banden van een grote truck. Je werkt dus met allerlei soorten en maten banden en ondertussen levert hij/zij een bijdrage aan de verkeersveiligheid, hoe mooi is dat!

 
Profiel!
Ervaring is niet nodig, wel een rijbewijs (of je bent er mee bezig)! Als aankomend monteur leer je hoe je (zeer) grote banden moet vervangen, repareren en later ook uitbalanceren. Omdat het over grote banden gaat wordt er meestal gebruik gemaakt van een heftruck of andere apparatuur.

 

Ben jij gek op grote voertuigen, steek jij graag de handen uit de mouwen en ben jij fysiek sterk en gaan reageer dan direct. Je moet het leuk vinden om af en toe op pad te gaan naar klanten. Klantvriendelijkheid is daarom ook belangrijk moet je je redelijk in de Nederlandse taal kunnen redden (of extra training willen volgen) want in de toekomst ga je ook alleen op pad!

 

Iets voor jou?

Als arbeidsmarktcoaches gaan we uitgebreid in gesprek en begeleiden we jou in dit traject naar werk. We informeren je uitgebreid en stellen je alleen voor als we zeker zijn dat je echt kiest om aan de slag te gaan bij Profile Heuver. We helpen je dan waar nodig in de voorbereiding of gaan met je mee op gesprek. Zo hielpen we o.a. al diverse medewerkers uit de horeca, ICT, zorg, evenementenbranche en bouw naar een baan als monteur in de techniek maar ook andere werkzoekenden (van statushouders tot ouderen) die de techniek (weer) in willen. Aandacht is het sleutelwoord!

 

Ben jij zelf degene met interesse of ken je iemand voor deze functie? Vraag dan nu de uitgebreide informatie voor de kandidaat op bij Metechnica en we brengen je in contact met de arbeidsmarktcoach in jouw regio. Mail naar info@metechnica.nl of bel naar 040-7601340

Metechnica zoekt voor werkgevers aankomend- en ervaren monteurs, technici, planners, werkvoorbereiders, etc in Noord-Brabant, Utrecht, Amersfoort, Rijnmond, Noord Holland, Achterhoek, Twente en de Stedendriehoek. Heb je interesse of zit jouw regio er niet bij bel:

040-7601340 of mail naar info@metechnica.nl