Coronavirus

Coronavirus

We bevinden ons al geruime tijd in een bijzonder ongekende situatie die ons allemaal inmiddels in meer of mindere mate raakt.

Wij volgen het advies van het RIVM op en dat betekent dat u dit zou kunnen merken aan onze dienstverlening. Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen en te woord te staan, maar wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft. U kunt altijd contact met ons opnemen voor extra informatie. Onderstaand geven wij u alvast enige toelichting.

Wat kunt u merken?

  • Afspraken zijn afhankelijk van het advies RIVM en kunnen soms niet persoonlijk plaatsvinden maar wel per mail, telefonisch of digitaal (Teams of ZOOM).
  • Afhankelijk van de werkzaamheden zijn werkgevers op dit moment begrijpelijkerwijs wat meer afwachtend met het invullen van (leerwerk)vacatures.
  • Er zijn nog steeds diverse werkgevers die op zoek zijn naar geschikte kandidaten. Metechnica blijft dus nog steeds in de Coronaperiode succesvol plaatsen en matchen. Wij passen alleen onze werkwijze aan op de adviezen en richtlijnen van het RIVM.

Kandidaat of relatie van Metechnica

Bent u kandidaat of relatie van Metechnica en heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met uw regionale arbeidsmarktcoach of een mailtje sturen naar info@metechnica.nl. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen: 040-760 13 40. Wij zijn bereikbaar tussen 8.30 – 17.00 uur.

Werknemer

Bent u werknemer bij een technisch bedrijf en heeft u vragen dan kunt u terecht bij de vakbonden die ook hulplijnen en informatie geven over werknemersrechten en plichten in deze situatie:

https://www.fnv.nl/corona
https://www.cnv.nl/dossiers/corona/

Werkgever

Bent u werknemer bij een technisch bedrijf en heeft u vragen dan kunt u ook terecht bij brancheorganisaties die ook hulplijnen en informatie geven over werknemersrechten en plichten in deze situatie:

Voor de installatiebranche

Voor de Metaalbewerkingsbranche kunt u terecht bij De Koninklijke Metaalunie:

Over de schrijver
Reactie plaatsen