Even voorstellen: Callista de Vrij

Even voorstellen: Callista de Vrij

Graag laten wij u kennismaken met drs. Callista de Vrij. Callista is arbeidsmarktcoach en sinds 1 juni 2016 werkzaam bij Metechnica.

In opdracht van onze opdrachtgever OTIB,  is Callista arbeidsmarktcoach voor de regio Friesland. Daarnaast is zij vanaf juni 2015 arbeidsmarktcoach voor Het Fries Technisch Opleidingsplatform (F-top). Callista heeft ruim 16 jaar ervaring  in de technische arbeidsbemiddeling in zowel de commerciële als private sector. Mede hierdoor heeft ze een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd, wat belangrijk is voor een arbeidsmarktcoach die de spil is tussen vraag en aanbod op de technische arbeidsmarkt.

Doarre, sizze en dwaan!

Wat Callista drijft is Doarre, sizze en dwaan!”, oftewel durven, zeggen en doen. “Ik vind het belangrijk om een uitstekende dienstverlening te leveren voor ondernemers, werkzoekenden en werknemers waarin mens en werk centraal staan”, aldus Callista.

De snelle ontwikkeling van technieken, de veranderende arbeidsmarkt, onder andere door ontgroening en vergrijzing, en de maatschappelijke veranderingen vragen een creatieve aanpak van personele vraagstukken in de technische sector. Bedrijven kunnen hiervoor contact opnemen met een arbeidsmarktcoach. Callista en haar collega’s gaan graag in gesprek om de mogelijkheden te bespreken. Voor bedrijven werkzaam in de technische installatiebranche en vallend onder OTIB, is dit geheel kosteloos.  Voor werkgevers en werkzoekenden in de TI-branche en kleinmetaal  uit Fryslân zijn er tevens interessante aanvullende regelingen vanuit F-top.

“Ik ben pas tevreden wanneer het geheel groter is dan de som der delen, want vraag en aanbod bijeenbrengen is meer dan dat alleen”, aldus Callista.

Over de schrijver
Reactie plaatsen