Page content

Samenwerking De Beroepentuin en Metechnica in Utrecht een feit

Samenwerking De Beroepentuin en Metechnica in Utrecht een feit

Afgelopen week zijn De Beroepentuin en Metechnica BV in samenwerking met Wij Techniek gestart met een zijinstroomproject voor talentvolle kandidaten uit de regio Utrecht. Kandidaten worden na het volgen van een verkort scholingstraject voorbereid om te gaan werken in de installatietechniek. Daarbij zijn instroomvacatures bij de bedrijven leidend. Een trotse Murat Ersoy van De Beroepentuin en Miranda Lof arbeidsmarktcoach van Metechnica kijken terug op een goede start.

Het doel van dit project is om samen met werkgevers, de gemeente Utrecht, de Beroepentuin en Metechnica voor 2021 een aantal talentvolle werkzoekenden via een verkort scholingstraject en directe bemiddeling te laten instromen in een betaalde baan op assisterende functies.

Met dit innovatieve leer-werkconcept worden kandidaten binnen 2 á 4 maanden klaargestoomd voor een baan in de installatiebranche. Metechnica gebruikt haar jarenlange ervaring met het succesvol bemiddelen en matchen van zij-instroomkandidaten in de installatiebranche en de Beroepentuin leidt hen praktisch op in de richting:

> Assistent installatiemedewerker
> Assistent elektromonteur
> Assistent zonnepanelenmonteur
> Assistent monteur laadpalen

#socialreturn #energietransitie #lerenenwerken #installatietechniek #030 #talentontwikkeling

Comment Section

0 reacties op “Samenwerking De Beroepentuin en Metechnica in Utrecht een feit

Plaats een reactie


*