Page content

Talent

Installatiemonteur aan het werk

Heb jij talent en ben je op zoek naar een baan in de Techniek?

Onze arbeidsmarktcoaches gaan voor jou op zoek naar een passende vacature.

Ben je werknemer en op zoek naar een nieuwe uitdaging, bijvoorbeeld in de vorm van een specialisatie? Of ben je werkzoekend en heb je behoefte aan bemiddeling en/of ondersteuning? Dan kan je terecht bij Metechnica. Wij bieden hulp en ondersteuning bij de zoektocht naar de juiste vacature. Hiervoor heeft Metechnica zowel contact met werkgevers, als met werkzoekenden. 

Van-werk-naar-werk

Wil je meer inzicht in de mogelijkheden die er voor jou zijn op de arbeidsmarkt in de branche? Wil je je specialiseren, maar is dit binnen jouw bedrijf niet mogelijk? Of voel je je niet thuis op jouw werkplek en zoek je een nieuwe werkomgeving? Neem dan contact op met Metechnica! Je kan je direct kosteloos aanmelden bij Metechnica.

 

Nieuw in de branche?

Heb je altijd al eens in de technische installatiebranche willen werken, maar beschik je niet over de juiste papieren? Of ben je al langere tijd werkzoekende en wil je de mogelijkheden in de technische branche ontdekken? Dan kan je terecht bij Metechnica. Wij werken namelijk met een intersectorale blik. Samen met de arbeidsmarktcoach uit jouw regio kan je meer inzicht krijgen over jouw mogelijkheden binnen de branche.

 

De juiste Match

Als je bij Metechnica aanmeldt, neemt de arbeidsmarktcoach uit jouw regio contact op voor een intakegesprek. Op die manier kan de arbeidsmarktcoach je begeleiden om tot een juiste match met een werkgever te komen. Op basis van het gesprek wordt er gezamenlijk een trajectplan opgesteld. De arbeidsmarktcoach kan jou ondersteunen door middel van sollicitatietraining, het verbeteren van je CV en kan je daarnaast wijzen op mogelijkheden voor scholing.

Samen met de arbeidsmarktcoach uit jouw regio kan je meer inzicht krijgen over de mogelijkheden binnen de branche.

 

Sollicitatie aanmelden?

Op zoek naar een (andere) baan? Meld je vandaag nog aan bij Metechnica en vul het aanmeldformulier in. Je kan ook direct contact opnemen met de arbeidsmarktcoach in jouw regio via e-mail of telefoon.