Wij zoeken een collega Arbeidsmarktcoach/ Recruiter voor Utrecht (28u-36u)

Wij zoeken een collega Arbeidsmarktcoach/ Recruiter voor Utrecht (28u-36u)

Met jouw energie en succesvolle bemiddeling maak jij elke dag kandidaten en werkgevers blij!
  

  
Wij zoeken een collega Arbeidsmarktcoach/ Recruiter voor Utrecht (28u-36u)

Door onze creatieve blik op de arbeidsmarkt is elke dag gegarandeerd afwisselend en anders. Jouw creativiteit en eigen ideeën worden zeer gewaardeerd! In jouw regio werf jij voor onze opdrachtgevers nieuwe kandidaten. In deze mobiele en zelfstandige functie ben jij de regionale schakelfunctie tussen vraag en aanbod in de Techniek, Metaal & Bouw in Utrecht. Fungeer jij als een uitstekende gesprekspartner voor werkgevers, uitkerende instanties en als een betrokken begeleider voor werkzoekenden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de uitvoering van de werkzaamheden in de regio maak je onderdeel uit van het Servicepunt Techniek Midden (Utrecht, Amersfoort, Gooi- en Vechtstreek).


Functieomschrijving
Je kunt gebruik maken van het al bestaande netwerk als WSP, UWV, werkgevers en opleiders om de juiste match tot stand te brengen, maar bieden jou ook de gelegenheid om je eigen opdrachtgevers te werven. Door onze frisse blik op de arbeidsmarkt is jouw rol dynamisch. Zo creëer jij creatief kansen met de werving & selectie van werkzoekenden en ervaren kandidaten, bijvoorbeeld via zij-instroomprojecten.

Zo werk je in opdracht van het Servicepunt Techniek in Utrecht en branches en opleidingsfondsen in de Techniek & Bouw. Natuurlijk speur jij naar kandidaten in je eigen netwerk. Je werft, voert sollicitatiegesprekken, matcht en plaatst bij jouw eigen opdrachtgever. Daarnaast blijf je betrokken bij de begeleiding en scholing van kandidaten. Werk hebben is één maar werk houden is twee!
  

Metechnica en het SPT zetten in op duurzame plaatsing van kandidaten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van zowel werkgever als kandidaten gedurende een plaatsingstraject vanaf het voeren van een intakegesprek tot en met de definitieve plaatsing bij een werkgever. Indien opdrachtgever dat wenst verwachten wij dat je ons uitzend- en detacheringsbureau MT Personeelspartner inzet.


Wat bieden wij?
Wij zijn er trots op dat we net een tikkie anders zijn?

 • Zo werven wij voor onze opdrachtgevers in de techniek, metaal en bouw kandidaten. Dit zorgt voor een afwisselende baan, waar jij zelf balanceert tussen de doelgroepen die je bemiddelt. 
 • Het samen met partners intaken en plaatsen van kandidaten in jouw regio.
 • Wij vinden dat werk en privé in balans moet zijn. Zo vinden wij plezier en persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. 
 • Wij bieden een salaris tussen € 3.200,- en €4.250,- bruto per maand (o.b.v. fulltime) en een goede reiskostenvergoeding.
 • Telefoon en laptop van de zaak.
 • Het betreft een afwisselende functie in te vullen voor 28-36 uur per week in de provincie Utrecht. Je werkt in twee leuke teams. Dat van het SPT Midden en Metechnica!


Wat zoeken wij?

 • Een relevante HBO opleiding- of werkervaring op het gebied van personeel, organisatie, re-integratie, recruitment en arbeidsmarkt eventueel aangevuld met vakgerichte opleidingen.
 • Ervaring in arbeidsbemiddeling en plaatst rechtstreeks of via uitzenden & detacheren bij werkgevers.
 • Jij vindt het leuk om zowel vanuit verschillende locaties te werken als vanuit thuis.
 • Jij bent proactief, gedreven en een netwerker.
 • Je hebt passie voor mensen en bent resultaatgericht.
 • Je beschikt over goede gespreks- en adviesvaardigheden.
 • Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands.
 • Je hebt goede kennis van MS Office.
 • Hebt actuele kennis van social media. 
 • In bezit van rijbewijs B.


Werkzaamheden

 • Rechtstreekse bemiddeling van werkzoekenden naar werkgevers voor de techniek, metaal en bouw, waarbij je te maken hebt met verschillende doelgroepen: ervaren vakkrachten van werk-naar-werk, zij-instromers, voortijdig schoolverlaters, statushouders, uitkeringsgerechtigden, Wajongers, etc.
 • Je houdt je bezig met de werving & selectie, voert intakegesprekken met als uiteindelijke doel de juiste duurzame match te maken tussen deelnemer en werkgever.
 • Je hebt nauwe contacten met werkgevers binnen de branches; relatiebeheer, benaderen van nieuwe werkgevers, bezoeken van werkgevers, vacatures in beeld krijgen, evaluatiemomenten.
 • Je coördineert indien aan de orde scholingstrajecten van werkzoekenden, zowel groepsgericht als individueel en biedt passende begeleiding waar nodig.
 • Je registreert de voortgang van de deelnemer tijdens lopende trajecten, rapporteert over de voortgang en je verricht administratieve handelingen die nodig zijn voor de functie.


Wil jij reageren?

Zie jij jezelf terug in bovenstaand verhaal en krijg jij energie van een mobiele schakelfunctie waarbij jij vraag en aanbod bij elkaar brengt? Stuur dan je cv en motivatie naar info@metechnica.nl. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Ward Overeem via 06-53608317. 

Ons bedrijf

Metechnica is een sterk lokaal gericht arbeidsmarkt- en bemiddelingsbureau. Samen met kandidaten en werkgevers maken wij de arbeidsmarkt meer divers, dynamisch en toekomstbestendiger. Via zorgvuldige werving & selectie vinden wij, vaak out-of-the box gedacht, kandidaten. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding. Kijken naar een duurzame plaatsing, vaak ondersteund met scholing of uitzenden & detachering om te komen tot de juiste match.


Website Metechnica.
  

Het Servicepunt Techniek Utrecht, Amersfoort en Gooi & Vechtstreek (SPT midden)

In het Servicepunt bundelen de Koninklijke Metaalunie, FME, Techniek Nederland, Bouwend Nederland, OOM, Wij Techniek, A+O Metalektro, FNV, de Werkgeverservicepunten Utrecht, Amersfoort en Hilversum, UWV én de leerwerkloketten Amersfoort en Utrecht hun kennis, ervaring en netwerk. Met als doel om werkgevers en werkzoekenden in de bouw-, metaal en installatietechniek bij elkaar te brengen.

Het Servicepunt Techniek is hét aanspreekpunt voor uw arbeidsmarkt- en werkgelegenheidsvraagstukken in de technische sectoren in Midden Nederland.

 Website 
SPT Midden.

Over de schrijver
Reactie plaatsen