Voor Lammerink Installatiegroep zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker!

Voor Lammerink Installatiegroep zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker!

Woon jij in Twente, heb je je rijbewijs en ben je op zoek naar een parttime functie (28 uur) in de logistiek? En heb je daarnaast ook kennis van materialen en producten die gebruik worden in de elektro-/installatietechniek?

Lees dan gauw onze vacature voor een mooie baan bij een oer-Twents familiebedrijf!

Ook zij-instromers, schoolverlaters of ervaren monteurs m/v zijn zeer welkom om te reageren!

Magazijnmedewerker (28 uur per week/3 dagen) m/v

Wil je parttime werken op een vaste locatie maar vind je het ook prima om soms wat langer onderweg te zijn om materialen weg te brengen? En ben je bekend met de installatiebranche? Dan is dit een mooie kans om een nieuwe stap te maken! Wij zijn op zoek naar een magazijnmedewerker voor Lammerink Installatiegroep in Ootmarsum, een mooi oer-Twents familiebedrijf met veel oog voor ontwikkeling voor haar medewerkers en met een focus op kwaliteit, duurzaamheid en klanttevredenheid.

We zoeken iemand die kennis heeft van de materialen en gereedschappen die in de branche worden gebruikt. Zo ben je snel inzetbaar in deze mooie afwisselende functie. Je werkt soms alleen en soms samen maar hebt altijd collega’s in de buurt.

Lammerink verwacht van jou dat je gestructureerd, precies en klantgericht werkt. Het is belangrijk dat je flexibel bent en geen moeite hebt met fysieke werkzaamheden. Ook werken in een koudere omgeving moet geen probleem zijn en natuurlijk heb je een rijbewijs.

Wat ga je doen?
Als Magazijnmedewerker ben jij met je collega verantwoordelijk voor het beheer van het magazijn. Je neemt goederen in ontvangst en controleert ze op soort, aantal en kwaliteit. Afwijkingen of beschadigingen geef je door aan de leverancier of werkvoorbereider. Vervolgens boek je de goederen in en plaats je ze in de stellingen. Je houdt de voorraad bij en regelt nieuwe bestellingen.

Om goed te kunnen werken, zorg je ervoor dat het magazijn schoon en opgeruimd blijft. Ook het opruimen van containers die van projecten terugkomen, is jouw taak. Daarnaast kun je af en toe ingezet worden voor andere werkzaamheden, zoals het beheren van materieel of het transporteren van materialen naar projecten.

Je werkt op woensdag, donderdag en vrijdag van 7.00u-17.30u en vindt het niet erg om te werken in een wat koudere omgeving. De primaire arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO voor het Technisch Installatiebedrijf.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met onze oer-Twentse arbeidsmarktcoach Stephanie van Benthem 😊 voor nog meer informatie over deze mooie vacature. Bel 06-86810544 of stuur een mail met motivatie en CV naar stephanie.van.benthem@metechnica.nl.

Over de schrijver
Reactie plaatsen