Werken als intercedent bij Metechnica! Grijp die kans!

Werken als intercedent bij Metechnica! Grijp die kans!

Metechnica laat talent werken! 
Als intercedent bij Metechnica bieden wij niet alleen uitstekende arbeidsvoorwaarden, maar ook een prachtige werkplek met uitzicht over de stad Eindhoven. Vanuit ons kantoor, gevestigd in het Microlab, kan jij je volledig focussen op de werving & selectie van nieuwe kandidaten. Door onze creatieve blik op de arbeidsmarkt is elke dag gegarandeerd afwisselend. 

Functieomschrijving
In jouw regio Eindhoven – Tilburg - ’s-Hertogenbosch werf jij voor onze opdrachtgevers nieuwe kandidaten. Daar kan je gebruik maken van ons al bestaande netwerk in de technische sector, maar bieden wij jou ook de gelegenheid om je eigen opdrachtgevers te werven. Door onze frisse blik op de arbeidsmarkt is jouw rol dynamisch. Zo creëer jij creatief kansen met de werving & selectie van ervaren kandidaten, maar ook bijvoorbeeld via zijinstroomprojecten. Je kan gebruik maken van ons netwerk met partners als WSP, scholen en SPT om de juiste match tot stand te brengen. Natuurlijk speur jij naar kandidaten in je eigen netwerk, maar ook op cv-banken en vacature websites. Je werft, voert sollicitatiegesprekken, matcht en plaatst bij jouw opdrachtgever. Daarnaast blijf je betrokken bij de begeleiding en scholing van kandidaten. 

Wat bieden wij?
Wij zijn trots dat we een tikkie anders zijn! 

 • Zo werven wij voor onze opdrachtgevers ook voor social return projecten. Dit zorgt voor een afwisselende baan, waar jij zelf balanceert tussen de doelgroepen die je bemiddelt. 
 • Wij vinden dat werk en privé in balans moet zijn. Zo vinden wij plezier op kantoor, maar persoonlijke ontwikkeling belangrijk. 
 • Ook kan je bij ons in overleg gedeeltelijk thuis werken, ook onze parttimers. 
 • Wij bieden een salaris tot max. €3.000,- bruto per maand (o.b.v. fulltime).
 • Telefoon en laptop van de zaak.
 • 28-32 uur per week.

  Wat zoeken wij?
 • Jij hebt MBO / HBO opleiding of werkervaring;
 • Jij bent proactief, gedreven, creatief en een netwerker;
 • Je hebt passie voor mensen en bent resultaatgericht;
 • Je hebt goede kennis van MS Office;
 • Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands.

  Ons bedrijf
  Metechnica is een sterk lokaal gericht arbeidsmarkt- en bemiddelingsbureau. Samen met kandidaten en werkgevers maken wij de arbeidsmarkt meer divers, dynamisch en toekomstbestendiger. Via zorgvuldige werving & selectie vinden wij, vaak out of the box gedacht, kandidaten. Wij onderscheiden ons door persoonlijke aandacht en begeleiding. Kijken naar een duurzame plaatsing, waar nodig ondersteund met scholing om te komen tot de juiste match.

  Heb je nog vragen?
  Blijf er niet mee zitten en bel naar 040-7601340 of 06-53608317 en vraag naar Ward Overeem.

  Hoe kun je solliciteren?
  Stuur een korte mail met je motivatie en CV naar info@metechnica.nl. Dan gaan we graag in gesprek om elkaar beter te leren kennen!
Over de schrijver
Reactie plaatsen