Wil jij werken bij De Groot?

Wil jij werken bij De Groot?

Gezocht enthousiaste kandidaten die zich willen ontwikkelen tot Sprinklermonteur voor de vestigingen van De Groot in Elburg, Woerden en Hengelo.

De Groot Installatiegroep zoekt collega’s die kosteloos een opleidingstraject tot sprinklermonteur willen volgen. Zij bieden je een gratis opleidingstraject, professionele begeleiding en een fijne werksfeer bij een gerenommeerd en gezellig familiebedrijf! Aan Metechnica de vraag om kandidaten voor hen te werven!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Geïnteresseerd in de techniek? De Groot Installatiegroep biedt je de mogelijkheid om gratis een erkende mbo-opleiding te volgen tot sprinklermonteur met baangarantie. De Groot Installatiegroep zoekt mensen die fulltime voor een langere tijd beschikbaar zijn en willen werken bij ons familiebedrijf. Een fijne werksfeer en goede begeleiding staan voorop. Tijdens je opleidingsperiode start je via Metechnica.  

Ben jij benieuwd wat dit opleidingstraject inhoudt en wil je aan de slag als sprinklermonteur? 

Meld je dan aan via:
info@metechnica.nl of bel naar 040-7601340 voor meer informatie. Ervaring niet nodig wel motivatie en bereidheid om je te ontwikkelen en een opleiding te volgen.
Over de schrijver
Reactie plaatsen