Zoekt u gekwalificeerde monteurs zonnepanelen / zonne-energiesystemen?

Zoekt u gekwalificeerde monteurs zonnepanelen / zonne-energiesystemen?

Bedrijven die op zoek zijn naar gekwalificeerde monteurs zonnepanelen of monteurs zonne-energiesystemen kunnen contact opnemen het Steunpunt.

12-15 Mensen worden opgeleid tot gekwalificeerde zonnemonteur. De opleiding gaat door als er vacatures zijn. De opgeleide monteurs hebben de certificaten VCA, Bouwkundige montage zonne-energiesystemen en Installeren van zonnestroomsystemen. Zij zijn opgenomen in het door de overheid en de branche erkende KvINL register als vakbekwaam monteur. Bedrijven die een monteur van deze opleiding in dienst nemen, krijgen voor een ervaren medewerker de erkende cursus Ontwerp zonnestroomsystemen aangeboden en zijn dan geheel gekwalificeerd op dit gebied. De opleiding duurt ca 2 maanden en vindt plaats op diverse uitvoeringslocaties.

Neem voor meer informatie contact op met een arbeidsmarktcoach in uw regio of met het Steunpunt.

Over de schrijver
Caroline de Bruijn
Door

Caroline de Bruijn

op 25 Jun 2021

LS, Wij zijn op zoek naar monteurs voor het installeren van zonnestroomsystemen. We zijn op zoek naar monteurs om panelen te leggen en monteur die erkend zijn om de elektrische installatie aan te leggen. Kunt u ons informeren over de mogelijkheden. met vriendelijke groet, Caroline de Bruijn

Reactie plaatsen