Aflevering 8 SolliciDate Stephanie van Benthem van Metechnica en Dirk

Aflevering 8 SolliciDate Stephanie van Benthem van Metechnica en Dirk

Als je als zij-instromer dolgraag je talenten wilt inzetten bij een technische werkgever, maar je 'beperking' zorgt ervoor dat je geen beslissing durft te nemen. Hoe ontstaat er dan een perfect match?

It's a wrap zeggen ze dan. In de allerlaatste aflevering van SolliciDate staan zij-instromer Dirk en arbeidsmarktcoach Stephanie van Benthem-Roord in de spotlights. Een bijzonder verhaal, waarin ze in alle openheid vertellen over de zoektocht naar een baan die helemaal bij Dirk past. Zijn ADHD maakt hem tot een enorme twijfelaar die het lastig vindt om beslissingen te nemen (understatement van het jaar). Gelukkig was Stephanie er om hem met raad en daad bij te staan en kijken ze bij Van Lente Systeemintegratie zonder (voor)oordeel naar de talenten van zij-instromers. Succes met je carrière Dirk, het was in alle opzichten een geweldige rollercoaster!

Het verhaal van Dirk is de moeite waard om even terug te kijken door hier te klikken. ▶ De aflevering werd op RTV Oost door 257.000 (!!) mensen bekeken. 
------------------------------------------------------------------
SolliciDate is een maatschappelijk project, geïnitieerd door NXtv, in samenwerking met MORE en Metechnica BV. Dit project heeft subsidie ontvangen van Instituut Gak.

Met heel veel dank aan Ruben Dingemans, die alle acht afleveringen van SolliciDate presenteerde en veel bijdroeg aan deze serieus leuke opnames.

Tekst Gerritje Cornelisse, NXtv

#werkenindetechniek #werkeninit #werkeninoverijssel #werkeningelderland #hetnieuwewerven #humancapital #talentontwikkeling #techniek #adhdlife #zijinstromer #mvo 

Kijk hieronder het filmpje van werkgever Van Lente op YouTube. 

Over de schrijver
Reactie plaatsen