Metechnica partner Anders Eindhoven!

Metechnica partner Anders Eindhoven!

Zoals op de LinkedInpagina van Anders Eindhoven te lezen is Metechnica partner geworden van Anders Eindhoven. Naast de reguliere dienstverlening van Metechnica helpen wij ook graag mee om mensen die net even wat extra hulp kunnen gebruiken bijvoorbeeld bij het oriรซnteren naar werk of het vinden van een baan te ondersteunen!

๐— ๐—ฎ๐—ฎ๐˜๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฒ๐˜๐—ฟ๐—ผ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ
Weer een nieuw partnerschap ontstaan met een mede-Microlab member. Na een prettig kennismakingsgesprek metย Ward Overeem, wordt hij metย Metechnica BVย partner vanย Stichting ANDERS Eindhoven. Ward snapt maar al te goed wat het is om maatschappelijk betrokken te zijn. Ward is met veel dingen bezig, zowel maatschappelijk als in zijn dagelijkse werk voor zijn bedrijf Metechnica. Wij stellen jullie graag voor:

Metechnica zorgt voor een win-win situatie voor werkgever en werknemer. Ze helpen werkgevers bij het structureel oplossen van personeelstekorten in de techniek, metaal en bouw. Ze zorgen er ook voor dat zij-instromers of mensen die van werk willen veranderen een kans krijgen en daarmee toekomstperspectief. Een arbeidsmarkt- en bemiddelingsbureau dat branches dynamischer en toekomstbestendiger maakt.ย 

๐™ˆ๐™š๐™ฉ๐™š๐™˜๐™๐™ฃ๐™ž๐™˜๐™– ๐™ก๐™–๐™–๐™ฉ ๐™ฉ๐™–๐™ก๐™š๐™ฃ๐™ฉ ๐™ฌ๐™š๐™ง๐™ ๐™š๐™ฃ

Home - Stichting ANDERS
#mvoย #gevenmaaktrijkย #eindhoven

Over de schrijver
Reactie plaatsen