Word vriend van de Beroepentuin!

Word vriend van de Beroepentuin!

De Beroepentuin is al jaren een succesvol arbeidsconcept in Utrecht. Zo hebben ze al honderden mensen – met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt – aan een baan in de techniek geholpen. Dat doen zij met onder meer met de inzet en hulp van onze arbeidsmarktcoach van Metechnica, Miranda Lof. Hun gezamenlijk doel? Het gat verkleinen tussen werkzoekende en werkplek. Dat is hard nodig, want bedrijven in deze sector kampen met enorme tekorten.

Naast de werkzoekenden profiteert de techniekmarkt ook van het werk van de Beroepentuin. Om deze markt te kunnen blijven ondersteunen, is een degelijk verdienmodel nodig. Dus introduceren ze ‘Vrienden van de Beroepentuin’: techniekbedrijven betalen een jaarlijkse bijdrage om iets terug te geven aan de Beroepentuin. Dat vragen wij ook aan het netwerk van bedrijven van Metechnica. Draag De Beroepentuin een warm hart toe!

Wordt jouw techniekbedrijf ook Vriend? Dan brengt dat mooie voordelen met zich mee. Zo ben je de eerste die potentiële werknemers spreekt, krijg je een exclusieve uitnodiging voor een jaarlijkse netwerkdag, promoot de Beroepentuin jouw bedrijf én voldoe je als bedrijf aan je SROI-taakstelling (social return).

Vriend van de Beroepentuin worden of eerst wat meer informatie inwinnen?

Dat kan bel met Metechnica: 040-7601340 of vraag Miranda Lof om meer informatie. In het kader van een samenwerking met de gemeente Utrecht (Kansen voor West), De Beroepentuin, ROC-MN en Metechnica willen we van De Beroepentuin een duurzaam stabiele factor maken in de regio Utrecht. Help jij ons? Laat het ons weten

Dit project ontvangt een EFRO bijdrage!

Over de schrijver
Reactie plaatsen