Eerste opnames van SolliciDate gestart!

Eerste opnames van SolliciDate gestart!

De eerste werkgever die mee heeft gedaan met SolliciDate is Ter Hoek Vonkerosie. 

Ze mochten het afgelopen week eindelijk bekend maken: Ter Hoek Vonkerosie Rijssen B.V. doet mee aan #Sollicidate! Afgelopen vrijdag was de opnamedag - en dat was een feestje! Aldus Samantha Venema HR-medewerker Uiteraard nog nooit zoiets meegemaakt, dus heel leuk om te zien hoe zoiets in zijn werk gaat. Daarnaast ook goed om eens op een hele andere manier bezig te zijn met een sollicitatiegesprek en -procedure. Ook in onze eigen sollicitatieprocedures is het #CV geen verplichting, laat staan een motivatiebrief, maar de volledige gelijkwaardigheid van werkgever en werknemer - dat was een eyeopener!

Bedankt iedereen van More - Brands on a mission en Gerritje Cornelisse van NX tv voor de fijne begeleiding en het meedenken & Metechnica BV voor het denken in mogelijkheden. 

Ook Algemeen Directeur Willem Jan  Ter Hoek reageerde zeer enthousiast: 'niet meer de standaard sollicitatie gesprekken o.b.v. een CV en eventuele vooroordelen, maar puur op de mens zelf. En hoe leuk is het dan dat je elkaar tijdens het gesprek ook nog eens niet ziet'In deze tijd van een ongelofelijke krapte op de arbeidsmarkt is het enorm verfrissend om de kans te krijgen om mee te doen met een gaaf maatschappelijk initiatief zoals #Sollicidate geïnitieerd door NXtv, in samenwerking met  en Metechnica BV.

Wij willen de kandidaat en Ter Hoek Vonkerosie alvast heel erg hartelijk bedanken voor hun medewerking en open en coöperatieve houding! Metechnica is trots om dit soort werkgevers in haar netwerk te hebben!

Wanneer wordt het uitgezonden?
Iedereen is natuurlijk erg nieuwsgierig of er nu daadwerkelijk sprake is van een match? Hoe loopt het af? Ook wij zijn heel benieuwd hoe het er na de montage uit gaat zien! Zodra de uitzenddata bekend zijn laten wij dit natuurlijk weten via onze socials en op de website. Wel een primeur is dat RTV Oost het gaat uitzenden! Daar zijn we natuurlijk hartstikke blij mee.

Over de schrijver
Reactie plaatsen