Gert Zinger start als nieuwe arbeidsmarktcoach bij ‘Switch naar Techniek’, in de regio Zwolle

Gert Zinger start als nieuwe arbeidsmarktcoach bij ‘Switch naar Techniek’, in de regio Zwolle

Zwolle/ Eindhoven, 9 november 2023

Op 1 november 2023 heeft Gert Zinger de rol van arbeidsmarktcoach op zich genomen bij de Stichting 'Switch naar Techniek' in de regio Zwolle. Gert Zinger volgt Stephanie van Benthem op, die een jaar lang met succes als arbeidsmarktcoach bij het project betrokken was. Stephanie gaat namelijk weer terug naar haar voormalig regio Twente waar zij als arbeidsmarktcoach actief blijft voor Metechnica.

'Switch naar Techniek' ondersteunt kandidaten bij het maken van een overstap naar de (installatie)techniek. Arbeidsmarktcoaches zoals Gert bieden advies, bijscholing en begeleiding aan kandidaten, zodat kandidaten duurzaam gematcht worden aan aangesloten technische bedrijven. ‘Switch naar Techniek’, werkt nauw samen met toonaangevende technische installatiebedrijven die gemotiveerde nieuwkomers willen opleiden en in dienst nemen, met het oog op een duurzaam dienstverband.

Gert Zinger, voormalig eigenaar van een telecom/ICT-bedrijf, brengt zijn ervaring mee naar dit initiatief. En waar nodig zal Stephanie betrokken blijven. Zijn benoeming versterkt de inzet van 'Switch naar Techniek' in de energietransitie en draagt zodoende bij aan de overgang naar een duurzame economie.

Verder zal Gert ook ingezet worden op het project ‘Je gaat ’t pas zien….’, mogelijk gemaakt door Instituut GAK. Een samenwerking tussen Switch naar Techniek, Metechnica, CrossOver, NxTV en Hogeschool Windesheim. Werkgevers die deelnemen aan dit project krijgen inzicht en handvatten om zij-instromers te werven en te behouden voor de eigen organisatie door onder meer kennis en praktijkervaringen met elkaar te delen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Metechnica via mail: info@metechnica.nl of bel naar 040-7601340. Of met Switch naar Techniek info@switchnaartechniek.nl

Websites
www.metechnica.nl
www.switchnaartechniek.nl
https://www.linkedin.com/company/je-gaat-het-pas-zien/

Over de schrijver
Reactie plaatsen