Dankzij arbeidsmarktcoach Miranda wordt Matar monteur!

Dankzij arbeidsmarktcoach Miranda wordt Matar monteur!

Miranda is arbeidsmarktcoach van Metechnica en in die hoedanigheid maakt zij deel uit van het team van het Servicepunt Techniek (SPT) midden. Hieronder vallen de arbeidsmarktregio's Amersfoort, Utrecht en Gooi- en Vechtstreek. De metaal, installatietechniek, bouw & infrasector maken deel uit van het SPT Midden. Maar ook zijn UWV, gemeente, Provincie Utrecht en de Werkgeversservicepunten nauw betrokken bij dit techniek platform. 

Doel is om talentvolle kandidaten als (zij)-instromer deze branches in te laten stromen. Miranda is arbeidsmarktcoaches en verantwoordelijk voor het werven en selecteren van kandidaten en het uiteindelijk matchen van deze talenten aan werkgevers. Als een opleiding, training of als er begeleiding nodig is dan kan Miranda hier bij helpen.

Metechnica is dan ook trots op het leuke artikel op de website van Wij Techniek. Klik op onderstaande link om het hele artikel over de succesvolle match van Matar bij Solar Evolution en de rol van Miranda te lezen.

De weg naar ‘Monteur Matar’ bij Solar Evolution Naarden | Wij Techniek (wij-techniek.nl)

Mocht je meer willen weten of erachter willen komen of het werken in de techniek, metaal, bouw en infra of High Tech iets voor jou is? Neem dan contact op met: 

Metechnica (info@metechnica.nl) of bel: 040-760 13 40 (voor alle regio's)

SPT Midden (info@stpmidden.nl) of bel: 06-53328689 (voor de Provincie Utrecht)

Over de schrijver
Reactie plaatsen